2021 Mutfak Trend Stilleri ve Renkleri!
2021 Mutfak Trend Stilleri ve Renkleri!
Her yıl değişen trend renkler, tasarımdan modaya tüm yaşamımızı ve yaşam alanlarımızı etkiliyor. Her ton renk seçeneğinin sıcak bakıldığı 2021 yılında özellikle huzur verici tonlar ön planda. Eskiden beri devam eden nötr renkler her tarz ile uyumu ve özgünlüğü çok seviliyor.

Daha fazla ışık alarak kendini gösteren renklerin dekorasyonda kullanıldığı renk tonları sadece bu sene için değil uzun süre size huzur verecek gibi duruyor. Retro, Country veya Vintage gibi tarzlar yaşamınızda doğallığı simgelemenin yanında sürdürülebilirliği de devam ettirmekte devrede. 

*Beyaz’ın Her Işıktaki Duruşu Bir Başka Güzel!

Zamana uymayan ama zamanı kendi duruşuna uyduran yegâne tondur; beyaz… Bulunduğu yerde hem canlılık hem de ferahlığı kişinin günlük yaşamında hissetmesini sağlayan beyaz, ışığı yansıtan yüzeyinin pürüzsüzlüğü aynı zamanda ergonomiklik sağlıyor. 

Parlak ve canlı bir beyaz isteyenler için Venni Akrilik Beyaz tam size göre. İster mutfak dolaplarınızda ister yatak odasında ya da salonunuzda farklı alanlarda kullanacağınız Akrilik Beyaz, uzun ömürlü yapısıyla tasarımlarınızla iç içe yükselir. 

En saf tonlardan olan Süper Mat Beyaz, dinginliğin matlıkla buluştuğu şıklığına adresi. İstenilen her tasarımla kolaylıkla uyum sağlayan Süper Mat yüzeyler farklı renklerle de uyum içerisinde bulunuyor. Işığın az da olsa yansıtmasını isteyenler için tasarlanan High Gloss Beyaz yüzeyler, kolay temizliği ile kullanıcıları mutlu etmeyi başarıyor. 

*Ahşap Dolaplarınızı Rustik veya Country Tarz ile Harmanlayın!

Doğallığın sıcak tonlarını en iyi yansıtan ahşap yüzeyler, doğallığı yansıttığınız Rustik veya Country tarzlarınızda kolayca uyum sağlayacak. Doğanın desenlerini yaşam alanlarınıza taşıyan High Gloss Alman Meşe ile; ada mutfağınızı taçlandırabilir ya da dresuarlarınızda sıcak bir dokunuş sağlayabilirsiniz. 

High Gloss Wood Serisinden Milano Cevizin doğal sıcaklığını Country tarzınızla birleştirerek daha samimi bir ortam oluşturabilirsiniz. 

*Vintage Tarzınızın Huzurunu Pastel Tonları ile Yakalayın!

Eski tarz eşyaların tamir edilerek ya da boyanarak tekrar kullanıldığı Vintage Tarzda renk seçimleri buna bağlı olarak doğal ve pastel tonlarını yansıtıyor. Süper Mat Vizon veya Süper Mat Hardal ile zamansız şıklığı her dönem hissedin.